Suseia - Oog OP privacy - nieuws


 25 maart 2018  -    Utrecht

Privacy Wetgeving

Vandaag is het nog precies 60 dagen tot de invoering van de Algemene verordening gegevensbescherming, beter bekend als de AVG. Buiten Nederland wordt meestal GDPR als naam gebruikt. En ook veel documenten en overzichten zijn opgesteld in een andere taal.

Zeker als er awareness (ook al zo'n lekker Nederlands woord...) gecreëerd moet worden, is het wellicht handig om de bekende Engelse overzichten ook eens in het Nederlands te presenteren. Dat kan toegankelijkheid tijdens presentaties wat groter maken.

  27 maart 2018  -    Waalwijk

  19 maart 2018  - Den Bosch

  12 maart 2018 - Oss

Ronde Tafel sessies

TafelDuurzame inzetbaarheid en wetgeving:

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht?

Wat gaat de nieuwe privacywetgeving (AVG) betekenen?

Mandy De Koning is advocaat-partner bij Van Ewijk Advocaten Mediators en gespecialiseerd op het gebied van arbeids-, ambtenaren en ondernemingsrecht.Als kennispartner en spreker neemt Mandy ons op een praktische, heldere manier mee in de veranderingen die komen gaan. Ze geeft u bruikbare info en tips, maar staat zeker open voor vragen uit de praktijk.

Paul van Brakel is Data Protection Officer en specialist in het toepassen en handhaven van de privacywetgeving. Hij zal vertellen wat de AVG wetgeving gaat betekenen en waar organisaties aan moeten voldoen. Paul deelt zijn technische kennis en zal zeker ingaan op de praktijk.

27 maart WAALWIJK

19 maart DEN BOSCH

12 maart OSS